Teatre fòrum "Escolta'm"

Última revisió 08-03-2022 09:17
01/03/2022

Acte de commemoració del 8 de març, dia internacional de les dones.

A càrrec d'ImpactaT, intervencions teatrals i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ESCOLTA’M

Teatre fòrum sobre Igualtat de gènere i coeducació

Diumenge 13 de març

18:00

Sala d’actes. Local social municipal d’Avinyó Nou

90 minuts.

Per a tots els públics

La des-igualtat de gènere encara està present en la manera de relacionar-se d’avui dia. Analitzar com segueix influint el sistema patriarcal i l’educació sexista que encara viuen moltes famílies i com repercuteix en la manera de relacionar-se  dels seus fills.

Sinopsi:  Una família, amb la mare, el pare, el fill i la filla adolescents, és la protagonista de diferents  situacions, on veurem com el tracte desigual acaba provocant comportaments per part dels fills, de violència tant física com verbal, en la seva manera de relacionar-se.

Espectacle interactiu i participatiu on el públic deixa de ser un simple espectador per passar a substituir als actors i actrius i ajudar així als/les protagonistes a trobar noves formes d’actuar davant les situacions que planteja la peça. Ens convida a posar-nos en el seu lloc i així poder assajar la realitat que potser un dia ens tocarà viure. 

La sessió consta de:

Presentació de l’activitat i  jocs d’escalfament (20 min), peça de teatre (20 min) i fòrum on els “espect-actors” substituiran als/les protagonistes provant en directe les seves propostes per resoldre les situacions de conflicte que es presenten a la peça (50 min).